Parteneri
 • Orange România
  Orange România

  În lume sunt peste 123 de milioane de oameni pe care îi despart distanţe, care vorbesc limbi diferite şi au moduri de viaţã diferite.

  Dar toţi au ales acelaşi lucru: sã comunice aşa cum simt, sã priveascã cu deschidere şi optimism spre viitor.

  Pe toţi îi apropie ORANGE, indiferent dacã trãiesc în Marea Britanie, Franţa, Elveţia, Belgia, Austria, Spania, Olanda, România , Moldova, Polonia, Slovacia, Rusia, Statele Unite ale Americii, China, Coreea, Japonia, India, Vietnam, Botswana, Camerun, Republica Dominicană, Egipt, Nigeria, Guineea Ecuatorială, Guineea Conakri, Guineea Bisau, Coasta de Fildeş, Uganda, Kenia, Republica Central Africană, Madagascar, Mali, Insulele Mauritius, Caraibe, Noua Caledonie, Reunion, Senegal, Vanuatu, India, Vietnam, Iordania, Bahrein.

  Orange este brandul sub care France Telecom furnizeazã servicii de comunicaţii mobile, Internet şi televiziune. Grupul France Telecom este unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicaţii, cu peste 183 de milioane de clienti pe cinci continente.

  Creativitatea, îndrãzneala, dinamismul, deschiderea, grijă pentru detalii, consecvenţa definesc Orange în tot ce face. Orange înseamnã cã vom schimba tiparele şi ne vom dezvolta în continuare pentru a-ţi oferi serviciile de calitate de care ai nevoie, inovaţie şi transparenţã.

  În ceea ce facem, la Orange România, vom contura în fiecare zi mai clar ce înseamnã acest univers şi care sunt beneficiile pe care le aduce.

  Te invitãm sã experimentezi Orange şi avem încredere cã împãrtãsim aceeaşi convingere: viitorul este într-adevãr senin.

 • Teraplast
  Teraplast

  Teraplast SA face parte din grupul Teraplast, unul dintre principalii furnizori de sisteme şi soluţii complete în domeniul instalaşiilor şi construcţiilor din România. Grupul s-a aflat constant în slujba clienţilor şi a partenerilor săi, dedicându-se dezvoltării permanente a activităţii.

  Portofoliul de produse Teraplast acoperă toată gama instalaţiilor (mai putin cele de încălzire şi ventilaţie) şi este structurat pe nouă sisteme: sistemul de alimentare cu apa, sistemul de canalizări exterioare, sistemul de canalizări interioare, sistemul de decoraţiuni şi amenajări interioare şi exterioare, sistemul de profile PVC pentru tâmplărie, granule din PVC, sistemul electric şi sistemul TeraGlass (ferestre şi uşi din PVC şi Aluminiu).
  În 2011 compania Teraplast a demarat producţia de containere semiîngropate din PE (polietilena) pentru colectarea selectivă a deşeurilor, fiind singurul producător din România al acestor produse.
  În ultimii cinci ani compania a investit peste 26 de milioane de euro în relocarea capacităţilor de producţie din Bistriţa, în Parcul Industrial Teraplast, situat în extravilanul municipiului. În acest moment compania Teraplast dispune de toate dotarile tehnologice şi logistice necesare pentru a deveni unul dintre cei mai importanţi jucători la nivel regional.
  Compania Teraplast deţine în prezent în Parcul Industrial capacităţi de producţie pe o suprafaţă de peste 13.000 mp, împarţite în Fabrica de produse PVC (Secţia de ţevi PVC, Secţia de profile PVC, Secţia de profile de tâmplărie PVC, Secţia de granule PVC) şi Fabrica de poliolefine (Secţia de camine de polietilenă şi rezervoare, Secţia de ţevi corugate din PP, Secţia de fitinguri PVC, PP si Secţia ţevi PP).
 • RETIM Ecologic Service SA
  RETIM Ecologic Service SA

  Salubrizarea, o tradiţie din 1911. Salubrizarea în Timişoara este o activitate cu tradiţie. Până în secolul XIX colectarea deşeurilor menajere şi stradale se făcea de către cărăuşi particulari, care circulau pe străzile oraşului de cel puţin două ori pe săptămână. Colectarea se efectua din bidoane sau găleţi, care erau dotate obligatoriu cu capac şi care erau scoase în stradă şi golite direct în căruţă de către proprietar, la auzul semnalului sonor al cărăuşilor. După încheierea celui de-al doilea război mondial Salubritatea a parcurs o nouă etapă istorică de dezvoltare datorită numeroaselor acţiuni ce vizau restabilirea normală a colectării şi transportului gunoiului menajer şi stradal de pe raza oraşului Timişoara.

  În luna februarie 1997, în urma analizei ofertelor primite, s-a semnat protocolul de constituire a societăţii româno-germane RETIM Ecologic Service SA. Societatea are 604 angajaţi şi deserveşte, în toate punctele de lucru, în jur de 550.000 de locuitori.

 • Fundaţia ADEPT
  Fundaţia ADEPT


  ADEPT îşi desfăşoară activităţile în Sudul Transilvaniei din 2002, colaborând cu fermieri, comunităţi locale, universităţi şi alte ONG-uri; precum şi cu Ministerele Guvernului României pentru a găsi soluţii la problemele care ameninţă supravieţuirea acestui peisaj remarcabil şi a comunităţilor locale mici din zonă.

  Protejarea acestei regiuni de importanţă excepţională nu este importantă doar din punctul de vedere al speciilor şi habitatelor, al agriculturii sau al traiului zilnic al sătenilor; ci şi din perspectiva lecţiilor ce pot fi învăţate de aici, relevante pentru alte zone similare din Europa.

  Fundaţia ADEPT
  a elaborat un program integrat, care leagă beneficiile sociale şi economice de conservarea biodiversităţii şi prin care dezvoltă capacitatea locală pentru mai buna gospodărire a zonei pe viitor. ADEPT este puntea de legătură între expertiza din România şi cea europeană pentru activităţi inovatoare de conservare a naturii şi de dezvoltare rurală, strâns legate de bunăstarea comunităţilor locale.