DESPRE EVENIMENT

Bine aţi venit!

Vă invităm să luaţi parte la conferinţa VIITORUL MEDIULUI în data de 26 iunie 2012.


Conferinţa "ViitorulMediului", va fi găzduită de hotelul Radisson Blu, sala Atlas şi doreşte să fie o manifestare în cadrul căreia vor fi dezbătute teme actuale de interes pentru mediu. Aceasta propune un dialog între Ministerul Mediului şi Pădurilor, reprezentanţi la nivel de top managemet din cadrul companiilor implicate în procesele investiţionale, de conservare şi responsabilitate faţă de mediu, reprezentanţi ai ONG-urilor şi ai Organizaţiilor Comunitare, specialişti în probleme de mediu, alături de autorităţi.

În contextul actual când ideea de "verde" este tot mai prezentă, când populaţia găseşte mai nou ansamble de reciclare pe străzile principale ale oraşului, când companiile sunt tot mai implicate în CSR cu aplicaţie pe mediu şi când există tot mai multe programe de gen sub egida Ministerului Mediului şi Pădurilor şi a Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, conferinţa vine să răspundă unor întrebări tot mai variate pe tema prezentată.

Rolul tuturor jucătorilor implicaţi: a companiilor, a municipalităţilor, a cetăţenilor este major vis-a-vis de alinierea cu statele membre UE până în 2013 atât in ceea ce priveşte colectarea selectivă cât şi producerea de ambalaje pentru a asigura reciclarea acestora.

Fondurile UE care sunt implicate in progamele de mediu sunt numeroase si atractive pentru potenţialul investitor, însă dorim să vă prezentăm în cadrul conferinţei cum se poate simplifica accesul la acestea.

ONG-urile joacă un rol social important în conştientizarea, educarea şi organizarea de evenimente având ca scop conservarea mediului în rândul populaţiei. Mai nou, întâlnim tot mai des din ce în ce mai multe proiecte "verzi" în care ne putem implica pentru un viitor verde al mediului.


Vă aşteptăm la conferinţa "Viitorul Mediului" şi intre timp reciclaţi!